Missie

LiveWorks streeft er naar mensen dichter bij elkaar te brengen door middel van audiovisuele innovatie. We geloven in de kracht van samenwerken. We halen energie uit synergie tussen onze collega’s, klanten en partners. We vinden het belangrijk om de kloof tussen Audiovisuele opleidingen en het werkveld te dichten en mensen kansen te bieden zichzelf te ontwikkelen. We streven er naar om de menselijke ecologische footprint te verkleinen door mensen via onze livestreaming en VOD-services op afstand te bedienen, waar in het verleden een fysieke reis noodzakelijk was.

Visie

Wij vinden het belangrijk om audiovisuele innovatie zo snel mogelijk, flexibel & laagdrempelig beschikbaar te maken voor zowel grote multinationals als het MKB, zodat iedereen hier profijt van heeft.

Kernwaarden

We streven er naar om door goede samenwerking uitdagende producties tot een hoger niveau te tillen.

Wij vertellen altijd een eerlijk en transparant verhaal.

We streven ernaar de beste oplossingen en service te leveren aan onze klanten en gaan hierdoor net altijd die ene stap verder. We geloven niet in “the bigger the better”. We streven er niet naar om de grootste te worden, maar wel om prettige samenwerkingen te creëren tussen klant, collega en partners.

We geloven dat de praktijk de beste leerschool is en bieden kansen aan leergierige AV talenten.

We geloven dat we door middel van zowel onze live- als VOD diensten mensen op afstand kunnen verbinden en hiermee reizen kunnen beperken. Door uitstoot te verkleinen, kunnen we onze ecologische footprint verminderen.