Wat onze klanten zeggen

LiveWorks heeft een professioneel team dat altijd bereid is om mee te denken voor het beste resultaat. Naast prachtige slowmotion replay beelden op het grote scherm, kon het publiek thuis via de livestream ook meegenieten!

LiveWorks is een betrouwbare partij waar Fantube een goede samenwerking mee heeft! LiveWorks is super flexibel en ze denken altijd met de klant mee.

Eugène Hendrikx, Eigenaar Fantube

Al enkele jaren hebben we een plezierige samenwerking met het team van LiveWorks. Ze zijn professioneel, enthousiast en hebben een hands-on mentaliteit. Ze begrijpen het eind doel als geen ander en komen daardoor altijd met de beste ideeën en oplossingen!

Het prettige van samenwerken met LiveWorks is dat ze goed luisteren naar de wensen van de klant en meedenken.  We hebben samen met LiveWorks laten zien hoe content producties er uit moeten zien in 2019 namelijk: interactief en reactief.

Al jaren werken wij met Flemon, welke zeer professioneel te werk gaat. Hij stuurt zijn team geweldige aan en het resultaat is elk jaar weer verbluffend goed.
Door de goede begeleiding voor, tijdens en na de opnames van onze filmpjes, werd het resultaat fantastisch!
LiveWorks
4.9
Based on 14 reviews
powered by Google
Iddo Kuipers
Iddo Kuipers
12:46 07 Jan 20
Iedere keer is het weer super fijn om met dit team samen te werken! De samenwerking loopt altijd goed en ze weten veel... af van de taken die ze uitvoeren!lees meer
Yell Events - Marielle van der Putten
Yell Events - Marielle van der Putten
16:43 06 Jan 20
Hele fijne mensen om mee samen te werken! Ze hebben een hele mooie productie neergezet waardoor het een top event is... geworden ook voor ons, dit was absoluut teamwork!lees meer
Z Tech
Z Tech
18:55 05 Jan 20
Great team with enthusiasm ambiance, friendly, hard worker and get the job done ✅
Milan R
Milan R
13:19 05 Jan 20
Als je een livestream nodig hebt zal ik zeker naar LiveWorks gaan, top kwaliteit!
Aline van der Waaij
Aline van der Waaij
17:17 13 Nov 19
LiveWorks is een absolute aanrader: ze zijn klantgericht, professioneel en plezierig om mee samen te werken!
Bekijk alle beoordelingen